A kézműves csemegék boltjába járok csevegni

gázszerelő buda

Az egyik kedvenc üzletem a tőlünk nem messze lévő kézműves csemegéket árusító bolt. Szinte minden héten betérek oda és bevásárlok a hétre a sok-sok finomságból. Nem mellesleg a tulajdonos lánnyal is nagyon jó kapcsolatot ápolok. Így, ha éppen nincsenek sokan az üzletben, amikor ott vagyok, sokat szoktunk fecsegni.

Rita legutóbb is nagyon örült nekem, amikor betértem a boltba, és egy hosszú beszélgetés vette kezdetét, hiszen hála égnek senki sem jött be utánam. Elmesélte, hogy milyen kacifántos helyzetbe is került a múltkor.

Egy hosszú és fárasztó ledolgozott nap után hideg lakásra tért haza, annak ellenére, hogy reggel még semmi jele nem volt a meghibásodásnak. El sem tudta képzelni, hogy mi lehet a baj és hogy kihez kellene fordulnia. Elkezdett a keresőbe beírogatni például olyanokat, hogy “gázszerelő buda” és társai, de alig jött fel olyan találat, ami igazán kecsegtető lett volna számára.

Végül szembejött vele a topvizgazfutesszerelo.hu oldal, ami egyből elnyerte a tetszését. A cég Budapesten és egész Pest megyében vállal gázszerelést, fűtésszerelést, vízszerelést, valamint még duguláselhárítást és csatornázást is. Szakértelmüket profi csapatukkal és a több, mint harminc éves működésükkel tudták igazolni.

Mivel már későre járt, így barátnőm nem helyezett maga elé olyan elvárásokat, hogy még akkor kijönnek hozzá a szakemberek. Emiatt nem is hívta fel az oldalon található telefonszámot, hanem inkább élt a visszahívást kérő űrlap használatával. Itt meg kellett adnia a nevét, a telefonszámát, valamint az e-mail címét is. Továbbá le kellett írnia nagy vonalakban, hogy milyen problémát is észlelt.

Reggel Ritát a telefon keltette, ugyanis a topvizgazfutesszerelo.hu-tól hívták, hogy időpontot egyeztessenek vele. A szakemberek még a délelőtt folyamán kiérkeztek hozzá, és mivel kéznél volt minden szükséges alkatrész, ott helyben meg is oldották a problémát. Így barátnőm már jól be tudta melegíteni a lakást estére, hogy ne kelljen ismét a hideg lakásba hazaérnie.

Nem mellesleg hatalmas pozitív csalódás volt, hogy a szolgáltatásról Rita egy részletes számlát kapott, illetve garancia is járt még mellé. Tehát, ha a garanciás időn belül akad újabb probléma, akkor a szakemberek azt díjmentesen fogják neki megjavítani.

Megfogadta, hogy ezentúl csak őket fogja felkeresni, ha ilyen jellegű vészhelyzet adódik, hiszen nem tudja elképzelni, hogy valaki ennél precízebb és jobb munkát végezzen. Nekem is azt tanácsolta, hogy mentsem el az elérhetőségeiket, mert nem tudhatom, hogy mikor szükségeltetik számomra majd egy gázszerelő buda területén, aki biztosan ki fog tudni húzni a bajból.