A meeting előtt kapcsolt ki a telefonom

Amikor lediplomáztam élelmiszermérnökként, akkor apukám javaslatára el kezdtem jobban foglalkozni a kézműves csemegék világával. Ennek oka az volt, hogy gyerekként nagyon édesszájú voltam. Mindenféle finom csemegét kipróbáltam.

Felnőttként már sokkal jobban érdekelt ezeknek az ételeknek a magasabb szintű minősége. Évekkel ezelőtt sikerült elindítanom a saját vállalkozásomat. A fő profilja a cukormentes kézműves csemege, amely ma már mindenki számára elérhető.

Az elején nagyon nehezen ment a kapcsolattartás a beszállítókkal és az ügyfelekkel, mondhatni, nagyon zavart, hogy állandóan csörgött a mobilom. De most már annyira hozzám nőtt, hogy szinte a legjobb barátom lett.

Épp egy nagyon fontos meeting előtt álltam a minap, amikor egyik pillanatról a másikra kikapcsolt a készülékem. Szerencsére a párom ott volt mellettem, és a segítségével kerestünk egy telefon szervizt Budapesten. Az LCD FIX-re esett a választásunk.

telefon szerviz Budapest

2015 óta működő üzletről beszélünk, amely azóta folyamatosan fejlődött, piacvezetővé is váltak. Márkafüggetlen mobiltelefonok azonnali javításait kínálja piacképes áron, prémium színvonalon, ügyfélközpontú stratégiával, valódi garanciával. Akkumulátorok cseréje már 30 percen belül megtörténik náluk.

Egy akksi cseréjére akkor van szükség, ha teljesítménye jelentősen csökkent, vagy hirtelen lemerülési problémák, véletlenszerű kikapcsolások (mint nálam) vagy más jelenségek lépnek fel. Általánosságban véve egyes telefontípusoknál akkumulátorcserére akkor kerül sor, ha az alkatrész élettartama eléri a maximális ciklusok számát, vagy ha meghibásodik.

Nagyon sokszor felmerül kérdésként, hogy vajon az adott üzlet minőségi alapanyagokat kínál-e fel. Az LCD FIX esetében az alapelv az, hogy hosszútávú és ésszerű megoldást kínálnak, így csak gyári minőségi alkatrészeket használnak a javítás során. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a szolgáltatásokat tapasztalt technikusok hajtják végre. A munkára garanciát vállalnak, amely akár 6-12 hónapos is lehet.

Számos márkával dolgozik az LCD FIX. Az akkumulátorok esetében is fel vannak sorolva a weboldalon a várható javítási díjak. Azt is fontos megemlíteni, hogy a javítás során semmilyen adatot nem törölnek le a telefonról, sőt még a jelkód megadására sincs szükség. A munka minőségéről az ügyfelek a szolgáltatás igénybevétele után meggyőződhetnek.

Az említett feladatok mellett adás-vétellel, és kiegészítők árusításával is foglalkoznak. Az aktuális felvásárlási árakról a weboldalon bővebben lehet olvasni. Nevetséges összeg helyett tisztességes árajánlatot adnak. Arról nem is beszélve, hogy más helyen akár lehetetlen folyamat egy hibás készülék eladása.

Ez a telefon szerviz Budapest egyik legfontosabb bevásárlóközpontjában érhető el, így számos eszközzel könnyen megközelíthető.