A vendégfogadás előszobája, ahol majdnem minden el is dől

Amikor belép valaki az üzletünkbe, akár helyben akar fogyasztani (nagyon jó reggelijeink és uzsonnáink vannak, helyi alapanyagokból helyben készítve), akár elvitelre szeretne vásárolni (ez a többség), már a vendégfogadásnál meg szeretnénk alapozni a bizalmat!

Tél van, sokan mostanság bezárni kényszerülnek a tarthatatlan energiaárak miatt a “boltot”, mások egyszerűen lecsavarják a szabályzót, de mi az utóbbira sem vagyunk hajlandók. Nem lehet úgy vendégeket fogadni, hogy kabátban ücsörögnek nálunk. Még, aki csak sorban is áll, vélhetően az is igényli, hogy a helynek vendéglátó atmoszférája legyen. Belépni ilyenkor, télen egy meleg helyre ugyanis csodálatos érzés.

A spórolás helyett inkább okos megoldások keresésébe fogtunk, még ősszel, a megváltónk pedig a futesrendszerek.hu lett. Ez nem csak egy hőszivattyú fűtés weboldal, bár a lehetséges bővítésünk után pont ilyesmiben gondolkodunk majd ( mármint hőszivattyúban), de annak is a figyelmébe ajánljuk, aki egyetlen, kis térbe tervezett fűtésre alkalmas eszközt keresne mondjuk. Mi majd egy teljesen másik helyre költözésünk után szeretnénk a hőszivattyút, de ezeket a mostanság náluk vásárolt dolgokat is alkalmazhatjuk majd máshol is. Hisz pont az a lényegük, hogy alkalmazkodnak az aktuális (néha gyorsan változó) állapotokhoz.

Villanyradiátorok, elektromos konvektorok, hősugárzók mind erre jók, és ez, az egyébként tényleg hőszivattyú fűtés weboldal ilyesmiket is akkora választékban kínál, hogy el tudunk benne veszni. De nekik ott vannak még az infrafűtéses dolgaik is! Na ezek valami csodálatos eszközök, ami végül elvarázsoltak!

Mert az infrás szerkezetek nem keringetéssel, hőáramlással, hanem sugárzás útján adják át a hőt. Közvetlenül a testünknek, a környező tárgyaknak, nem pedig a levegőnek, ami rossz hőmegtartó képességű. Szemben magukkal a szilárd fizikai dolgokkal. Az pedig, ahogy maga az ember érzi magát felmelegedve ezektől az eszközöktől egy másabb szint, mondhatnám dimenzió, egy nagyon más minősége a hatékony fűtésnek, és fűtéstechnológiáknak.

És egyébként jól is mutatnak mindenhol… Ezért is javaslom őket a vendéglátásban átmenetileg használni. Vagy, ha valóban kisebb helyiségről van szó, jók lehetnek ezek örökre is, nem kell őket nagyobb beruházási vonzatú dolgokra cserélni. Az infrapanelek lapossága helytakarékosságot és észrevehetetlenséget is garantál például, amiatt, mert a mi aktuális helyiségünkbe illő színűt vehetünk belőlük. Ezekből ugyanis már létezik mindenféle – már ez is szempont a gyártásnál, nem csak a hatékonyság. Csakis elektromos áramra van szükségük és kész – semmi másra -, akárcsak az infra hősugárzóknak. Ezeket bekapcsoljuk és rögtön hőt adnak, nem kell várni a bolti nyitás után egy ideig a “bemelegedésre”. Nem ingadozik a teljesítménye egyik fajta infrás eszköznek sem. Nem úgy, mint a régebbi “találmányoknak”. Lehet őket akár a mennyezetre is szerelni (a helytakarékosság egyik, még magasabb színvonalon megvalósult formája), és olyan elven működők ezek az infrás dolgok, melyek a Naphoz hasonlóan bocsátanak ki sugarakat, és miután gyorsan felmelegítettek mindent, tulajdonképpen maguk a környező tárgyak hevíthetik tovább a környező levegőt – ez pedig még egy eleme a velük elérhető takarékosságnak. Csinálhatjuk azt, hogy csak abban a pillanatban kapcsoljuk működő állapotba őket, ha újra kezdünk fázni, és akkor, mint már írtam, azonnal adják újra a hőt. Nem kell zsonglőrködnünk a használattal, számolgatni, hogy mikorra melegszik majd be, így felkapcsoljuk-e még zárás előtt egyáltalán, vagy sem…

Aki pedig tehát komolyabb színvonalon ruházna be, saját, mindent jobban lefedő, ugyanakkor újszerű és megújuló energiára támaszkodó fűtésrendszerbe, annak ott vannak – szintén ugyanezen szolgáltatónál – a hőszivattyúk! A legjobb hőszivattyú fűtés weboldalt szerettem volna ezek által bemutatni, de nem csak hőszivattyúban gondolkodóknak, mert ők alapvetően az elektromosságra súlyozásból indulnak el. A fűtésmegvalósítás gázról valami másra, jelesül villanyáramra való átállásra való törekvése az ő alapkoncepciójuk. Ezért a választék tényleg óriási, nézzétek át ti is, ha érdekeltek vagytok ebben: futesrendszerek.hu!