Kisbolt, vagy vendéglátóhely, iroda pedig valahol máshol?

Megoldható! Sőt, szükség is van rá, ha odáig juttok, ahová egyik ismerősöm, aki mostanra már hálózatosította is a bizniszét. Pékség, sütikkel, kis csemege és már több boltja is van a Dunántúlon. Négy, azt hiszem.

Az egyéni vállalkozás székhely tekintetében nagy segítséget nyújthat a szekhelyszolgaltatas24.hu. És akkor meg is van az adminisztrációra is szolgáló legális székhely, nem baj, ha az ember csak kis üzlethelyiségeket bérel, és nincs mellé hely irodának. Nem kell így külön azt is bérelni…

egyéni vállalkozás székhely

Azért fontos mérlegelni ezt a lehetőséget még a legkisebbeknek is bármilyen piacon, mert nem csak a bt vagy kft cégforma követeli meg természetesen a bejegyzett székhely meglétét. Viszont, ha az otthonunkat tüntetjük fel székhelyként különböző hivatalos helyeken és iratokon, azon könnyen rajtaveszthetünk.

Mi több, nagyobb cégek pedig jelentős iparűzési adóterhet spórolhatnak meg maguknak, ha Újlengyelben bérelnek székhelyet a szekhelyszolgaltatas24.hu-tól, akiktől ott is lehet. Nem csak budapesti célterületen.

Szóval az egyéni vállalkozás székhely mellett cégszékhelyek is gyakoriak náluk, így Újlengyelben is sok cégtáblát láthatunk, ha figyelmesek vagyunk. Abban az Újlengyelben, ami megbízható önkormányzattal és cégbarát légkörrel rendelkező kisebb település Pest megyében. Ennyi információ talán elég is róla, hisz a székhelyen nem kell jelen lennünk, lesz helyettünk más. Pláne jó ez, ha egy vállalkozás nagyobb céggé növi ki magát, a postai ügyintéznivalók és egyebek száma pedig megnövekedik. A szekhelyszolgaltatas24.hu biztosítja nekünk, hogy az ilyesmit is átvállalja.

Mindent összevetve, nem árt ilyen okos megoldásokat meglelni időben, mert egy apróbb összegű “csomagért” nagyon sok szolgáltatást kapunk egyszerre. Az egyéni vállalkozás székhely talán a legfontosabb ezek közül ráadásul.