Lányokkal a kézműves pékségben: a hajvasalás rejtelmei

Nagyjából három hónapja dolgozom egy kézműves péksütiket és édességeket árusító új üzletben, ahol egyébként nagyon jó kis csapat állt össze. Mindannyian elkötelezettek vagyunk a kézműves termékek mellett, amik – ellentétben a sok mesterséges anyagból készült pékárukkal – valóban egészségesek, miközben finomak is. Na de nem erről akarok én most mesélni, hanem a múltkori élményemről, amikor egy fél napot egyedül maradtam Nikivel, Renivel és Sárival, a munkatársaimmal. A kézműves péksüti-készítés közben a lányok hamar rátértek a “csajos témákra”, köztük a hajviselési és gondozási szokásokra. Többek között így került szóba a hajvasalás mint állandó központi téma a nőknél, amiről már én is egészen sokat tudnék mesélni. – Én most épp egy jó hajvasalót keresek. – szólt Niki. – Akkor miért nem mész fel a BestMarkt honlapjára nézelődni? – kérdezett vissza Sári, aki a legnagyobb szakértő a témában. – Hajvasaló vásárlás – BestMarkt, ennyit kell beírni. – folytatta. Na innentől nem volt megállás, belementünk a hajvasaló-választék témájába, amiből persze én sem maradhattam ki.

Szóval a BestMarktól pár szót elöljáróban, amiket megtudtam a lányoktól. A cég online webáruházán keresztül gyakorlatilag bármi terméket megtalálsz, legyen szó műszaki cikkekről, barkácstermékekről vagy akár különféle játékokról. Mindezeket a dolgokat megtalálod, ha rákeresel a honlapra, és megnézed a fenti sávban a termékkategóriákat, itt látod leosztva az egyes típusú termékeket, legalul az értékcsökkentett árucikkeket, amiket nagyon kedvező áron lehet beszerezni. Ezek között a medencéktől kezdve a kávégépeken át a rollerig minden van, tényleg jó áron.

Ha tovább nézelődtök, akkor a háztartási cikkek, szépségápolás almenüpontban megtaláljátok a hajvasalókat is, vagy ha rákerestek a Hajvasaló vásárlás – BestMarkt kulcsszavakra, akkor szintén megtaláljátok ezt az oldalt. És hogy milyen a választék a hajvasalók között a BestMarkton? Röviden hatalmas, több mint 240 darab terméket dob ki a találati lista, amik között minden nagyobb márka termékei megtalálhatók. Van itt Braun, Xiaomi, BaByliss, Remington, Philips árucikk is, nyilvánvalóan nagyon különböző árban. Éppen ezért, amikor megnéztük a lányokkal a honlapot, rájöttünk, hogy minden terméket nem fogunk tudni egyesével átnézni, így szűrtük a találatokat, melyet több módon is meg tudtok tenni. Lehet népszerűség, ár vagy értékelés szerint is, így mi akkor a népszerű termékeket raktuk előre, elvégre minőségi hajvasalót kerestünk Nikinek. Szerencsére a legnépszerűbbek nem a legdrágább termékek, sőt, egészen olcsókat is találtunk a lista első felében, amiket mind egyesével meg is néztünk. Ráébredtünk viszont, hogy ez így is hosszas folyamat lesz, így gyártó szerint is szűrtünk egyet a találatokra, amit egyébként a weboldal bal részén tudtok megtenni. A gyártón kívül a szín, maximális hőmérséklet, ionizáló funkció (akármit is jelentsen ez) vagy hőmérsékleti szabályozás szerint is lehet szűkíteni a találatokat, így elég jól meg lehet találni a neked tökéletes terméket. Sárinak a kedvenc márkája a Remington, így arra kerestünk rá, így adott ki összesen 34 találatot, ami szerintem rengeteg. Ezután szűrtük népszerűség szerint a kiadott hajvasalókat, és így már egészen jó dolgokat találtunk. Mindeközben én csak néztem, mit néznek a lányok, hátha jól jön még a barátnőm esetén ez a tudás.

Szóval Nikinek nagyon megtetszett egy Remington széles lapú kék hajvasaló, ami amellett, hogy nagyon szép volt, egésze profinak is tűnt funkcióit tekintve. A Hajvasaló vásárlás – BestMarkt keresésre ti is megtalálhatjátok, ha követitek azokat a lépéseket, amelyeket a fentiekben leírtam. Na de vissza a termék jellemzőihez!

A kinézett kék hajvasaló száraz és nedves hajon is működik, extra védelmet ad a hajnak, gyors hajsimítást eredményez és új, hatékony technológiát alkalmazva teremti meg az álom frizurát bárki számára. Emellett kerámia bevonata van, gyorsan felmelegszik és szabályozható a hőmérséklete. Ilyesmiket írtak le az adott termék oldalán a BestMarkton, amelyek a lányokat nagyon meggyőzték. Persze azért nézelődtek még. Ekkor hallottam először a dúsító és simító kefe fogalmáról, melyet szintén gyárt a Remington, és amelyet szintén kidobott a honlap a keresésnél. Ezek azonban a lányoknak annyira nem jöttek be, így visszatértünk a “klasszikus” hajvasalókhoz, amik között már tízezer forint környékén is volt elérhető termék, azonban hosszútávon jobban megéri egy kicsit drágábbat venni, amint azt megtudtam a csajokól.

Hajvasaló vásárlás - BestMarkt

Szóval végül visszatértünk a kiindulóponthoz, azaz a kék hajvasalóhoz, ami a képeken is nagyon jól nézett ki egyébként. Utólag vettük észre, hogy ráadásul 60 hónap jótállás jár a cikkre, így ha elromlik, akkor elég sokáig javítják vagy cserélik a BestMarktnál. A vásárlók véleményénél pedig öt csillagra is értékelték a terméket, így ez is megnyugtatta Nikit, hogy akkor valószínűleg valóban megbízható hajvasalóról van szó. De egyébként ha ezek után is marad még benned kérdés, akkor a kérdések és válaszok szekciónál fel is tudod tenni, vagy akár a BestMarkt elérhetőség fül alatt megadott email-címen vagy telefonszámon is tudsz érdeklődni. Hétfőtől péntekig 8:00 és 20:00 között vannak nyitva, szombaton pedig 10:00 és 14:00 között, ekkor lehet őket keresni telefonon vagy személyesen, az üzletben. Egyébként a BestMarkt a kilencedik kerültben van Budapesten, ami jól meg is közelíthető, a mi pékségünktől is nagyjából csak húsz percre van. Éppen ezért volt vele úgy Niki, hogy nem házhoz szállítással kéri a hajvasalót (ami nyilván plusz költség), hanem üzletbe rendeli meg, ami ingyenes és egyszerű. Kosárba is rakta tehát a hajvasalót, majd online módon ki is fizette, ami sokkal egyszerűbb volt, mint mondjuk egy üzletben sorba állni sok ember között.

Ha mindez nektek is felkeltette az érdeklődéseteket, akkor pillanatok alatt megtaláljátok a BestMarkt remek honlapját, ahol a Hajvasaló vásárlás – BestMarkt kulcsszó keresésére kiadja a Remington termékeit is.

Niki nagyon elégedett volt, amikor átvette a terméket az üzletben, mindez pedig csak 2 munkanapot vett igénybe, pont úgy, ahogy azt a honlapon írták. Ha pedig a termék nem tetszik nektek vagy bármi problémátok akad vele, akkor egyébként 14 napos pénzvisszafizetési garancia van rá, a rendelések 96%-a pedig teljesül 2 munkanapon belül, mindezeket a honlapon írják.

Ha pedig még mindig hezitálnátok, akkor a BestMarkt az Árukeresőn megbízható bolt értékelést kapott, és a cég hivatalos, magyarországi márka képviselet garanciális feltételeivel árusítja termékeit, ami még egy biztosíték a jó minőségre.

Szóval a kézműves pékségben én is megtanultam, mi alapján kell hajvasalót választani. A lányok szakértelme pedig meggyőzött róla, hogy ha hajvasalóról van szó, akkor bizony a BestMarkt a legjobb választás. Szerintem nemsokára én is rendelek tőlük valamit, elvégre háztartási cikkekből mindig be kell ruházni egy-egy új termékre. Ti találkoztatok már a BestMarkt odalával? Ha nem, írjátok csak be, hogy Hajvasaló vásárlás – BestMarkt, és megtaláljátok az említett hatalmas választékot.