Vasárnapi kikapcsolódás

Mi lehet jobb, mint a hét legvégét kikapcsolódással tölteni? A kedvenc elfoglaltságom nekem ilyenkor az otthoni pihenés. A tökéletes összképhez elkerülhetetlen a környezet. A hidegebb hónapokban a tea tud a legjobban esni. És természetesen minden vasárnapi pihenés elengedhetetlen kelléke a rágcsálni való. Ez számomra lehetőleg valami kézműves finomságban merül ki. Nagy kedvencek a sajtok, de a cél az, hogy minél egyszerűbb legyen, hogy közben csinálni is tudjak valamit.

Múlt vasárnap ez a valami a portré fotó ötletek keresgélésében merült ki. Manapság ez már nagyon egyszerű, csak előveszem a telefonomat és csak rákeresek a nyers ötleteimre. Így jutottam el a https://szoboszlaikriszti.hu/ oldalra, ahova a képek vezettek. Miközben kerestem a portré fotó ötleteket rátaláltam erre az oldalra és mondhatjuk, hogy egyszerre ütközött össze az igény és a szolgáltatás. először csak a képeket nézegettem persze itt is. Egyre jobban ügyelve a részletekre különleges, klassz és kreatív megoldásokat és igényes végeredményeket találtam az oldalon. Sok esetben a környezet kialakítása is alapos munka lehetett, már amennyire ez a képekből kitűnt. A másik dolog, ami feltűnt az az utómunkálat volt, ami lerítt a képekről. Sokan csak egy szép képet látnak a végén, de nem szabad semmibe venni a fotós munkát, főleg akkor, amikor ilyen minőségi képeket látunk. Az oldal képportfóliója teljesen magával ragadott és ugyan nem volt semmi konkrét elhatározás a fejemben, elkezdtem elmerülni jobban az infókban is. Szerencsére amellett, hogy egy szépen megszerkesztett weboldalról van szó a szükséges adatok és tudnivalók is fel vannak sorolva a lehető legérthetőbben. Tetszett, ahogy a fotós megragadta a portréfotózást a saját szemszögéből. Egyértelmű, hogy az egyének arcának különleges vonásai válnak itt a kép igazi erősségéve, megőrizve azt az arcot abban az állapotában az utókornak. Gyorsan lecsekkoltam az oldalon is promotált közösségi média platformokat, ahol még több nekem tetsző képet és munkát ismerhettem meg.

A weboldalon a fotóművész saját nézőpontját ugyan kifejti, de egy pillanatra sem lehet azt érezni, hogy nem a fotóalany van a középpontban, hiszen minden mondatban ezt erősíti. Igyekszik a leírtakkal kihozni a legtisztább énjét a jövőbeli kuncsaftjaiból. Kiváló meggyőzésként működik ez. Külön jó volt azt a részt is megtalálni, ahol megkérnek a saját kiegészítők elhozására. Ha valaki szeretné egy képpel bemutatni magát kiemelten fontos az életéhez és személyiségéhez leginkább kapcsolódó kiegészítők, tárgyak elhelyezése a fotón. Az árak, amik csomagonként eltértek teljesen elfogadhatóak voltak. A saját igényeimhez passzoló csomag ára először meg is lepett, mivel meg voltam győződve róla, hogy egy igényes munka ennél drágább, viszont az igényesség már nem is volt kérdés, miután megvizsgáltam a referenciaként kihelyezett képeket.

Szintén remek tapasztalatom származott a kapcsolatfelvétel menüponttal. Ez az oldal alján található mező, ahol több adatot is meg lehet adni, na persze nem olyan sokat, hogy az körülményessé váljon. Tetszettek a helyszín választási opciók is, hiszen egy ideig magam sem tudtam pontosan milyen helyszínen lenne a legjobb fotózást kérni. Egy dologban viszont biztos voltam: egy profi, munkájára igényes fotóstúdióba futottam bele, ahol nehézség nélkül képesek az igényeknek megfelelő különleges fotósorozatot készíteni rólam, pontosan úgy, ahogy megálmodtam.